Rólunk

Ismerd meg edzőinket

A BARHELL csapatát Ákos és Betti alkotja. 3 éve ismerték meg egymást, és nem titok, hogy egyből legjobb barátok lettek. Ákos tűzoltóként, Betti pedig tengeri szállítmányozóként dolgozik. Annak ellenére, hogy mind a ketten megtalálták a hivatásukat az edzőteremtől távol, valami kis plusz mégis hiányzott a hétköznapjaikból. Ezt a kis pluszt mind a ketten a teremben találták meg, így létrehozták a BARHELL-t.


Edzőink

Ákos

Jelenleg hivatásos tűzoltóként dolgozom Budapesten. Gyerekkorom óta a sport és a mozgás mindig fontos része volt a mindennapjaimnak. A CrossFit sportággal 2013-ban, dániai tanulmányaim során ismerkedtem meg, és azóta is szerves része az életemnek. Ezt a szenvedélyemet szeretném veletek is megosztani a Barhell-en keresztül.

Betti

A hétköznapokon tengeri szállítmányozóként dolgozom. A sporttal még általános iskolás koromban ismerkedtem meg, amikor 2 évig táncoltam. Kis kihagyás után konditeremben edzettem, majd kangooztam több évig. A sportolás igazán a hétköznapjaim részévé 2016-ban vált, amikor személyi edző segítségével 10kg-ot fogytam és megtanultam beépíteni a mindennapjaimba a mozgást. Sajnos a "gyúrás" nem lett szerelem, így 2018-ban megismerkedtem a CrossFit sportággal. Ez a mozgásforma bizonyult számomra a megfelelőnek, azóta is érdekesnek találom, és rengeteg kihívást látok benne. Több versenyen részt vettem már itthon és külföldön is. Mivel én is irodában dolgozom, fontosnak tartom, hogy a stresszt megfelelően vezessük le, illetve az ülőmunka miatt, a teljes testes átmozgatás elengedhetetlen heti 3-4 alkalommal. Ezt a szellemiséget képviseljuk Ákossal a Barhell létrehozóiként.